Την άμεση και οριστική απεμπλοκή τους ζητούν οι στρατιωτικοί μετά το αιματηρό επεισόδιο στον Κατσικά

Με την από 19 Δεκ 17 ανακοίνωσή μας, την από 16  Σεπ 2018  και 22 Ιαν 19 επιστολές μας ζητήσαμε την απεμπλοκή των συναδέλφων μας που εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.



                  Δυστυχώς  μετά το επεισόδιο τις 21 Ιαν 19 που αφορούσε αναίτια επίθεση εις βάρος συναδέλφου μας  από μετανάστη   και χάρη στον υψηλό επαγγελματισμό του συναδέλφου που εκτελούσε την υπηρεσία επόπτη και με την άμεση επέμβαση της αστυνομίας απετράπη η τραγική κατάληξη του σοβαρού περιστατικού,  συνεχίζονται τα  σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών  στο κέντρο μεταναστών  Κατσικά.

         

                  Η Ένωσή μας, με σειρά εγγράφων όπως προαναφέραμε έχει ζητήσει την άμεση απεμπλοκή  των συναδέλφων και των οπλιτών θητείας  που εκτελούν άοπλες  υπηρεσίες στα κέντρα προσφύγων- μεταναστών ειδικά μετά την αποχώρηση της αστυνομίας από αυτά και την επιστροφή τους στα καθήκοντα  που προβλέπονται από την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων. Επανερχόμαστε εκ νέου στο αίτημά μας το οποίο ζητούμε να γίνει άμεσα ,πριν είναι αργά.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 Θεοδώρου Γεώργιος

Tχης  (ΠΖ)



-Ο-

Γενικός Γραμματέας

 Στρατσιάνης Παναγιώτης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)



              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]