ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. "Επίσκεψη του Προέδρου σε Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών"

Μία ακόμη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στον 5ο και στον 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιωαννιτών, ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κ. Δημήτριος Πάνου συνοδευόμενος από την Διευθύντρια των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών κα. Θάνου Φωτεινή.
Η επίσκεψη αυτή είχε σαν σκοπό την ενημέρωση του Προέδρου για την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών καθώς και να συζητήσει με το προσωπικό για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.
 Από την μεριά του ο κ. Πάνου διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, μέσω της επιχορήγησης του προγράμματος που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την προσαρμογή των λειτουργούντων Δημοτικών Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.
Τόνισε ωστόσο ότι οι εργαζόμενοι επιτελούν εξαιρετική δουλειά στους χώρους των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου καθώς πολύ σημαντικό θα είναι οι εργαζόμενοι να προσφέρουν ποιοτικές και ουσιαστικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]