Αθώος ο Ανδρέας Γιακουμάκης ..Δεν αποδέχθηκε την ανάκληση της μήνυσης .."Συγγνώμη" από τον πρώην διευθυντή

 Δείτε στο βίντεο  τι δήλωσε ο  Δημήτρης Μπούκας ,δικηγόρου της οικογένειας Γιακουμάκη 
Έπειτα από μια σύντομη ακροαματική διαδικασία    ολοκληρώθηκε   σήμερα η δίκη του Ανδρέα Γιακουμάκη .
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής ,Βαγγέλη Γιακουμάκη ,κατηγορούνταν ότι είχε επιτεθεί και είχε χτυπήσει με τα χέρια του στην πλάτη και τον ώμο, προκαλώντας ελαφρά σωματική βλάβη στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής  αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο στις 8/12/2017 όπου εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τον πρώην  τότε  διευθυντή να ασκεί  μήνυση για εξύβριση και  σωματική βλάβη.
Σήμερα ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής εξέφρασε την επιθυμία να ανακαλέσει τη μήνυση με τον Ανδρέα Γιακουμάκη  ωστόσο να μην το αποδέχεται  λέγοντας πως έχει χάσει τα πάντα   πια    και δεν έχει  πλέον τίποτα άλλο    να χάσει ...
Ο πρώην διευθυντής παραδέχθηκε όταν ρωτήθηκε από την Έδρα  ότι το συμβάν που είχε εκτυλιχθεί  τότε μεταξύ τους ήταν στα πλαίσιο της έντασης και της  μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης του Ανδρέα Γιακουμάκη  και ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του Βαγγέλη.
Ο Ανδρέας Γιακουμάκης  δεν  αποδέχθηκε κάποιες φράσεις   που κατηγορούνταν ότι είχε  πει  τότε στον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής   Σχολής , όπου σπούδαζε  ο  αείμνηστος Βαγγέλης  ,αφού όπως είπε δεν τις χρησιμοποιεί ποτέ στο λεξιλόγιό του , με την έδρα να τον κηρύσσει αθώο .
Η Ανδρέας Γιακουμάκης ταξίδεψε για μια ακόμη φορά στα Ιωάννινα συνδευόμενος από τη σύζυγό του,συγγενικά και φιλικά πρόσωπα ,κάτι που η οικογένεια θα ξανακάνει αφού εκκρεμεί το Εφετείο για την υπόθεση bullying από ομάδα συμφοιτητών   εις βάρος του Βαγγέλη .
Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Δημήτρης Μπούκας και αυτή τη φορά η οικογένεια  Γιακουμάκη    έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη  σημειώνοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία  διεξαγωγής της   δίκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]