ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ο Άγιος Βασίλης .. έκανε στάση στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου!

Στάση στο  Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου, για να ακούσει από κοντά τις επιθυμίες των παιδιών, έκανε ο Άγιος Βασίλης στη  μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Πωγωνίου.
Ο χώρος μετατράπηκε σε ένα μαγικό σκηνικό γεμάτο χρώματα, στολίδια, ξυλοπόδαρους και καλικαντζαράκια με τους  μικρούς φίλους να απολαμβάνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Η γιορτή ξεκίνησε με ποιήματα και τραγούδια των μαθητών και συνεχίστηκε με τα καταπληκτικά κόλπα του Μάγου Καπελα που ξεσήκωσε τα παιδιά! Τη γιορτή συνόδευσαν με το δικό τους γλυκό τρόπο οι σπουδαστές των ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που έφτιαξαν νόστιμες δημιουργίες  και τις διακόσμησαν μαζί με τα παιδιά ενώ τα τμήματα αισθητικής και κομμωτικής έβαψαν τα προσωπάκια τους και περιποιήθηκαν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ημέρας. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» η μαθητική έκθεση έργων με θέμα «Όλου του κόσμου τα παιδιά» με το ΔήμαρχοΠωγωνίου κ. Κωνσταντίνο Καψάλη να συγχαίρει τους μικρούς καλλιτέχνες, τους δασκάλους και καθηγητές τους για την εξαιρετική δουλειά.
Τα παιδιά καλωσόρισε ο Δ.Σ. Πωγωνίου και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Αναστάσιος Γιουνης που έδωσε τις καλύτερές του ευχές και  υπογράμμισε ότι η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους μαθητές. «Σήμερα γέμισε η καρδιά μας από τα χαρούμενα πρόσωπά σας. Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να σας συνοδεύει πάντα» σημείωσε ευχαριστώντας παράλληλα το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ για την όμορφη συνεργασία.
Στη γιορτή παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Γκόγκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γρηγόρης Μποτίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]