Υπέρλαμπρη "πρεμιέρα" Χριστουγέννων στα Ιωάννινα![βίντεο]

Επίσημη  "πρεμιέρα"  Χριστουγέννων απόψε   για τα Ιωάννινα με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου  και της  κεντρικής πλατείας   που κατακλύστηκε από κόσμο !
Φέτος οι Γιαννιώτες μετά από  κάποια  χρόνια είδαν επιτέλους ένα κανονικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που τόσο λαχταρούσαν και  το είχαν στερηθεί   αφού    οι στολισμοί στην κεντρική πλατεία τα τελευταία χρόνια απείχαν κατά πολύ από το παραδοσιακό πνεύμα των Χριστουγέννων ..

Φέτος  όμως ένα υπέρλαμπρο δέντρο στο κέντρο της πλατείας , ένα μεγάλο φωτεινό αστέρι αλλά και   το πιο φωτεινό τούνελ μήκους 40 περίπου μέτρων με 28.000 flashing leds εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους .
Ο  Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ   στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων   που έχει ετοιμάσει για φέτος το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου που θα κάνει την κάθε μέρα των γιορτών ξεχωριστή  τόσο για τους  μόνιμους  κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
«Τις επόμενες ημέρες θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.
Οι δρόμοι θα γεμίσουν με μουσικές.
Και μεις χρειάζεται να βάλουμε την καλή μας διάθεση για να κρατήσουμε στις καρδιές μας το μήνυμα των Χριστουγέννων.
Το μήνυμα της ελπίδας!
Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές. Και όλοι μαζί ενωμένοι, με συνεργασία και δουλειά να πάμε τα Γιάννενα πιο ψηλά. Θα τα καταφέρουμε», τόνισε στον χαιρετισμό του  ο Δήμαρχος πριν τη φωταγώγηση του δέντρου .
Η παιδική χορωδία αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου  έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά   που ολοκληρώθηκε με την συναυλία της Αντιγόνης Κατσούρη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]