Δήμος Ιωαννιτών:Συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστών


Την πρόταση να υιοθετήσουν οι Πυροσβέστες έναν κοινόχρηστο χώρο της πόλης, πάρκο, παιδική χαρά ή μικρή πλατεία κατέθεσε στον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου Βασίλης Βράστος.
Η πρόταση έγινε κατά την συνάντηση που είχαν το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του Δημάρχου. Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα των πυροσβεστών της περιοχής και τονίστηκε η ανάγκη για συνεχή συνεργασία της υπηρεσίας με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πρωτοποριακή την πρόταση για «υιοθεσία» ενός κοινόχρηστου χώρου τονίζοντας ότι αποδεικνύει την ευαισθησία των πυροσβεστών και την βούλησή τους να συνεισφέρουν ώστε να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα όλων.
Το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά από συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου θα υποδειχθεί ο κατάλληλος χώρος, την φροντίδα του οποίου θα αναλάβει η Ένωση Πυροσβεστών.
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι η κίνηση αυτή μπορεί να βρει κι άλλους μιμητές καθώς οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους φροντίζουμε και να τους σεβόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]