ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Δεν επιστρέφεται η εγγυητική για την Όαση, γνωμοδότηση από την Τεχνική Υπηρεσία

Στην απόφαση να μην επιστρέψει την εγγυητική επιστολή στην ανάδοχο εταιρία κατασκευής της Όασης κατέληξε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο.
Παράλληλα ορίστηκε η Τεχνική Υπηρεσία ως εμπειρογνώμονας ώστε μέσα στις επόμενες 15 ημέρες να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την οριστική παραλαβή του κτιρίου και παράλληλα να γνωμοδοτήσει σχετικά και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου.
Η πρόταση κατατέθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιώργο Αρλέτο ο οποίος τόνισε στην τοποθέτησή του ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή κληρονόμησε ένα πρόβλημα και θύμισε ότι το προηγούμενο διάστημα το Δημοτικό Συμβούλιο σε αρκετές συνεδριάσεις δεν έλαβε απόφαση για την παραλαβή.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του υπογράμμισε ότι το μείζον για τη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι να διασφαλίσει την λειτουργία του κτιρίου, ενός διατηρητέου στο κέντρο της πόλης. Προς την κατεύθυνση πρότεινε να οριστεί από την ΔΗΑΝΕΤΑΙ εμπειρογνώμονας που θα περιγράψει την επόμενη ημέρα, να καταγράψει δηλαδή τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση και την διασφάλιση της λειτουργικότητας του κτηρίου.
Υπενθυμίζεται ότι το κτήριο της Όασης είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ μέσω του οποίου χρηματοδοτήθηκε η αποκατάστασή του.
Η μίσθωση προχώρησε χωρίς να έχει γίνει η οριστική παραλαβή του κτιρίου από το Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που αποτελεί ακόμη εκκρεμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]