Για πρώτη φορά η Χορωδία Πρέβεζας "Αρμονία" στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό!Μια ιδιαίτερα χαρούμενη μέρα αποτέλεσε για το σύλλογό μας η χθεσινή, αφού για πρώτη φορά φέτος εμφανίστηκε το φυτώριο της χορωδίας μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης μας κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Πρέβεζας. Το φυτώριο της χορωδίας μας αποτελείται από παιδιά ηλικίας 8 – 11 χρονών και αποτελεί το προπαρασκευαστικό τμήμα του οργανισμού μας, δηλ. το τμήμα προετοιμασίας των μικρών χορωδών πριν ενταχθούν στις τάξεις της πολυβραβευμένης παιδικής μας χορωδίας. Εκεί τα παιδιά έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη χορωδιακή μουσική και δημιουργούν σιγά – σιγά την χορωδιακή τους προσωπικότητα. Παράλληλα με τις μουσικές και ιδιαίτερα φωνητικές γνώσεις που διδάσκονται και αποκομίζουν, κοινωνικοποιούνται και μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά, συμμετέχοντας σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και υψηλούς στόχους, πράγμα που δρα ευεργετικά στην διάπλαση του χαρακτήρα τους εν γένει.

Στην προπαιδική μας χορωδία διδάσκει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οργανισμού μας, κ. Ανέλια Σταφάνοβα, ενώ στο πιάνο συνοδεύει, η πιανίστα κ. Δήμητρα Αποστολίδη. Το τμήμα προετοιμάζεται κάθε Παρασκευή από τις 5 έως τις 6μμ στην αίθουσα της οικίας Αθανασιάδη(Δημοτική Πινακοθήκη) και μπορεί κάποιο παιδί να συμμετέχει κατόπιν ακροάσεως από την μαέστρο μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο της Πρέβεζας για την πρόσκληση να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στο χριστουγεννιάτικο χωριό και ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία και με το καλό να δεχτούμε το νέο χρόνο 2020!

Καλές γιορτές

Το ΔΣ της Χορωδίας Πρέβεζας «Αρμονία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]