ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC ισοπαλία με το Μεσολόγγι 2008....

...
και προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας

Σε ένα αγώνα για «Γερά Νεύρα» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Εθνικής Γυναικών, στο γήπεδο «Epirus Football Arena», η ομάδα μας Γιάννενα WFC και το Μεσολόγγι 2008, μοιράστηκαν τους βαθμούς μετά το τελικό 2-2.
Χωρίς τα δύο βασικά της ατού τις Κατερίνα Παπαδημητρίου και Μυρσίνη Μήτα, η ομάδα μας μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη για τη νίκη.
Τα πρώτα λεπτά ανήκαν στα Γιάννενα WFC, με τις παίκτριες της ομάδας μας  να έχουν την κατοχή, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τον αντίπαλο. Το Μεσολόγγι 2008 κατάφερε να μας αιφνιδιάσει και στη πρώτη του ουσιαστικά επίθεση, και να προηγηθεί στο 17΄ με το γκολ της Βρανά-Τριανταφύλλου, η οποία μέσα από την περιοχή και από λάθος της Άσπα Χατζηλαζάρου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 24΄ οι φιλοξενούμενες πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με την Γιαννακά, από σέντρα της Βρανά-Τριανταφύλλου, για το 0-2 σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, τα κορίτσια της ομάδας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Με τεράστιο πείσμα, θέληση και ανεξάντλητα ψυχικά αποθέματα κατάφεραν με δύο υπέροχα γκολ να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 55΄ τα Γιάννενα WFC κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2, όταν η Μαρία Ράπτη κέρδισε πέναλτι. Η Ευαγγελία  Καραγιαννίδου ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες η ισοφάριση ήρθε στο 87΄, όταν η Ευαγγελία Καραγιαννίδου εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια δεξιά, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα να σκάει και να καταλήγει στα δίχτυα της Παναγιωτοπούλου, για το τελικό 2-2.
Ευχαριστούμε πολύ όσους βρέθηκαν την Κυριακή στο Epirus Football Arena για να υποστηρίξουν την ομάδα μας, η παρουσία και η ενέργειά τους υπήρξε πολύ σημαντική.
Επόμενος σταθμός για την ομάδα μας την 1η Δεκεμβρίου στην Αθήνα με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα της Γλυφάδας, με πολλές απουσίες αλλά έτοιμη να αποδείξει για ακόμη μία φορά την ψυχή και το πείσμα που διαθέτει.




Στοιχεία αγώνα:
Διαιτησία: Βέργου (Ράπτη-Στόλη)
Γιάννενα WFC (Γιώργος Σπυριδωνίδης): Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Κούκα, Ντόκου, Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικοαλαΐδου, Γιωτίτσα, Ράπτη, Νικολάου (66΄ Τσιούρη).

Μεσολόγγι 2008: Παναγιωτοπούλου, Γρομιτσάρη, Βάτσικα, Μόκκα, Βρανά- Τριανταφύλλου (64΄Βουτσά), Ευθυμίου, Αυγέρη, Γιαννακά, Φιλανδριανού (85΄ Τζουμερκιώτη), Μαρκουτσά, Μαλισσιόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]