Ιωάννινα:Προβλήματα από την κακοκαιρία Επί ποδός οι αρμόδιες Αρχές.[video]

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν όλη την ημέρα το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων προκάλεσαν προβλήματα το βράδυ μετά από  τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την πόλη   συνοδευόμενη από έντονη κεραυνική δραστηριότητα.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ,ενώ σημειώθηκαν και πτώσεις δέντρων.
Η Τροχαία λόγω της υπερχείλησης των υδάτων διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων  επί της Διονυσίου Φιλοσόφου στην παραλίμνια περιοχή  με τα συνεργεία του Δήμου να έχουν πλέον αποκαταστήσει το πρόβλημα και την κυκλοφορία να διεξάγεται  κανονικά.
Προβλήματα με διακοπές ρεύματος αντιμετωπίζουν διάφορες περιοχές της πόλης με τα συνεργεία της ΔΕΗ να εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
Χωρίς ρεύμα έμειναν  επίσης χωριά στην περιοχή της Παραμυθιάς ,στο Σούλι  στα Σύβοτα και στην Πρέβεζα.
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι οδηγοί  καθώς σε πολλά σημεία   στην πόλη των Ιωαννίνων  οι φωτεινοί σηματοδότες είναι εκτός λειτουργίας.
Απογευματινές ώρες  η Π.Υ δέχθηκε κλήσεις για την απομάκρυνση  δέντρων  που έπεσαν στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων Άρτας ,στο ύψος του Τερόβου ,στην παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Μετσόβου μετά τη διασταύρωση των Λιγκιάδων  καθώς και για αντλήσεις υδάτων .
Αστυνομία και Τροχαία βρίσκονται  επί ποδός στα οδικά δίκτυα για την διευκόλυνση των οδηγών και τη λήψη μέτρων σε σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα  από τα  συσσωρευμένα ύδατα  ενώ δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις με ακινητοποιημένα οχήματα εν μέση οδώ.
Συνεργεία του Δήμου Ιωαννιτών και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται  στους δρόμους για την αντιμετώπιση   προβλημάτων σε γειτονιές της πόλης.
Στην Παραμυθιά  τέλος και στο Τσεπέλοβο καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής ,όπου στην Παραμυθιά το ύψος των υδάτων έφτασε στα 122 χιλιοστά και στο Τσεπέλοβο στα 100 χιλιοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]