TAEKWON-DO Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ..Στην κορυφή της Ελλάδος για ακόμη μια χρονιά!

TAEKWON-DO Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAE KWON-DO ITF
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2019

   Στην πόλη των Σερρών πραγματοποιήθηκε στις 8,9 και 10 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO ITF Παμπαίδων-Παγκορασίδων και Παίδων - Κορασίδων για το 2019.  Πάνω από 750 αθλητές από 95 Αθλητικούς  Συλλόγους από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, μια γιορτή για το υπέροχο αυτό άθλημα. Οι εικόνες ήταν εντυπωσιακές με εκατοντάδες φίλους του αθλήματος να παρακολουθούν τους μικρούς αθλητές οι οποίοι παρουσίασαν ένα ξεχωριστό θέαμα, με ένα άθλημα το Taekwondo ITF να έχει κάνει τεράστια βήματα στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και να κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους.
   Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ( Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661 ) έδωσε ακόμη μία φορά το παρόν με 14 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει 15 μετάλλια και την Πρώτη θέση στη γενική κατάταξη μεταλλίων για το 2019.
   Για ακόμη μια χρονιά δικαίωσε το χαρακτηρισμό ως « ο Σύλλογος των Πρωταθλητών » της Πόλης μας.
   Πιο αναλυτικά οι Αθλητές του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κατέκτησαν
 7 Χρυσά, 3 Ασημένια και 5 χάλκινα Μετάλλια σε τεχνικές και μάχες.

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ : Παπαδιώτη Αιακτερίνη (2 Χρυσά σε τεχικές και μάχες), Δερβένη Κωνσταντίνα, Ντοβόνη Λαμπρινή, Κασαγιάννης Μιχάλης, Σπύρος Θωμάς και Γεωργούλη Γεωργία.
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Δασκαλόπουλος Ραφαέλο, Ντούκα Αικατερίνη και Λιόντου Μαρίνα.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : Ντούκα Αικατερίνη, Δασκαλόπουλος Ραφαέλο, Λαγού Σοφία, Ζώτος Αθανάσιος και Τσατσούλη Βασιλική.
   Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μας δήλωσε σχετικά με το Πρωτάθλημα και τις επιτυχίες του Α.Σ.ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
  «Για ακόμη μια χρονιά είμαστε οι καλύτεροι. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι μικροί μας αθλητές κράτησαν το σύλλογο στη Πρώτη θέση. Για τρείς ημέρες οι μικροί μας αθλητές τα έδωσαν όλα.
 Ο Σύλλογός μας σε αυτό το πρωτάθλημα κατέβηκε με 14 αθλητές και αθλήτριες. Δεν είναι εύκολο να είσαι Πρώτος Σύλλογος και σε αυτό το επίπεδο συνεχώς για τόσα χρόνια. Απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλές θυσίες τόσο προσωπικές όσο και σε επίπεδο Συλλόγου. Έτσι οι συμμετοχή μας σε κάθε αθλητική δραστηριότητα ( φιλικοί αγώνες, προετοιμασία κτλ.) γίνετε όλο και πιο δύσκολη.
Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά στο Σύλλογό μας φαίνεται με τις επιτυχίες των αθλητών μας, σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχουμε τα τελευταία 20 χρόνια.
 Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές του συλλόγου μας που καταφέρανε να διακριθούνε και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας, που είναι πάντα δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια να γίνουμε και να είμαστε οι καλύτεροι.
Για αυτή τη χρονιά ακολουθούνε πολλά φιλικά πρωταθλήματα τόσο εντός Ελλάδος όσο και στο Εξωτερικό, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών μας.
    Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων . “Ο Σύλλογος των Πρωταθλητών” .
Λαμπρίδη : 4     τηλ: 6945262661
www.acproteas.gr   
www.facebook.com/A.C.Proteas Ioanninon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]