Ιωάννινα:Όλες Οι Εκδηλώσεις Στο "Castillo The Bar" από σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου!

Πεμπτη  7/11



Ο τραγουδοποιός Remi & the road μαζί με ένα ατμοσφαιρικό σχήμα εγχόρδων, παρουσιάζει ένα σύνολο Folk – Country – Americana μουσικής μέσα από την δική του πλούσια δισκογραφία καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen.





Παρασκευή 8/11



Οι δε Luckies-μετα την εξαιρετική εμφάνιση τους στο opening του Castillo bar-επιστρέφουν με ένα και μοναδικό σκοπό:Να μας χαρίσουν ξανά μια ομορφη ροκ βραδιά με την αστείρευτη διάθεση που ολοι τους εκπέμπουν!





Σαββατο 9/11



Ο Γιάννης Μήτσης -πρώην ντράμερ στα  ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ- σε μια μοναδική εμφάνιση στο Castillo bar! 



Συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Δημήτρη Μητσοτάκη («Ενδελέχεια»), έχει τραγουδήσει σε δίσκους των “De Facto” , των “May Day ” και του Βασίλη Σιοκορέλη. Έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος τριών συγκροτημάτων («Κράμα», «Χρώμα» & «Αναβράζοντα Δισκία»), ραδιοφωνικός παραγωγός ενώ έχει γράψει μουσική και  για το θέατρο



Παίζει σαξόφωνα, άλτο και σοπράνο, φλάουτο και διάφορα κρουστά βάζοντας έτσι το προσωπικό του ύφος και χρώμα σε κάθε δουλειά. Οι μουσικές επιρροές του είναι πολλές, από jazz και rock μέχρι έντεχνη λαϊκή μουσική και ελληνική παράδοση. Είναι ένας Έλληνας τελικά μουσικός με πολλές συνεργασίες και πολλές επιρροές και με πολύ αγάπη για αυτό που κάνει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]