ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι...

Απάντηση   του Δήμου Ιωαννιτών στην «Ενότητα Πολιτών» για τ’ απορρίμματα
«
Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι».  Θα αρκούσε μόνο η παροιμία αυτή ως απάντηση στην μακροσκελή ανακοίνωση της «Ενότητας Πολιτών» για την κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας.
Είναι εκπληκτικό πάντως ότι ο Θωμάς Μπέγκας μετά από πέντε χρόνια στο αξίωμα του δημάρχου και με δύο μόλις μήνες στα έδρανα της αντιπολίτευσης ανακάλυψε τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.
Είναι τα προβλήματα αυτά που η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέδειξε σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Είναι τα ίδια ακριβώς προβλήματα που βιώνουν οι συμπολίτες μας τα τελευταία πέντε χρόνια.
Είναι αυτά που υποχρέωσαν την σημερινή Δημοτική Αρχή να αναζητήσει την πιο αποτελεσματική λύση από τις πρώτες μέρες της θητείας της.
Κι η λύση αυτή ήταν η επέκταση των συμβάσεων με ιδιώτες σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Ο κ. Μπέγκας ως δήμαρχος δεν είχε καμία ιδεολογικοπολιτική ενοχή και χρησιμοποιούσε ιδιώτες στις δημοτικές ενότητες Μπιζανίου και Παμβώτιδας. Στην αντιπολίτευση όμως τον βρίσκουν αντίθετο.
Ο κ. Μπέγκας και η παράταξή του εγκαλούν την σημερινή δημοτική αρχή επειδή δεν προχώρησε έγκαιρα τις διαδικασίες για την πρόσληψη συμβασιούχων υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήταν όλα έτοιμα από την δική του δημοτική αρχή.
Είναι απορίας άξιον λοιπόν αφού όλα ήταν έτοιμα γιατί δεν ολοκλήρωσε την διαδικασία ο ίδιος, μέχρι το τέλος Αυγούστου, όταν γνώριζε ότι σε μικρό χρονικό οι συμβάσεις με τους ιδιώτες στην Παμβώτιδα και το Μπιζάνι λήγουν.
Το διάστημα εκείνο όμως ήταν απασχολημένος με άλλα φλέγοντα ζητήματα όπως να τρέξει τον διαγωνισμό εκατομμυρίων για την διαχείριση της λυματολάσπης και να προσλάβει Γενικό Διευθυντή στην ΔΕΥΑΙ.
Ο κ. Μπέγκας άφησε πίσω του ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καθαριότητα. Οι σωροί των απορριμμάτων αποτελούσαν αναπόσπαστη εικόνα της καθημερινότητας.
Η σημερινή δημοτική αρχή έχει αναλάβει τις ευθύνες της και η προσπάθειά της για λύση των προβλημάτων αυτών είναι συνεχής και αδιάκοπη.
Ο πρώην δήμαρχος ας κάνει την αυτοκριτική του αφήνοντας τα κροκοδείλια δάκρυα. Αν πάλι θέλει να πιστεύει ότι τα πέντε χρόνια της δημαρχίας του όλα λειτουργούσαν άψογα τότε τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]