ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νεοχωρόπουλο: Ακόμα ανολοκλήρωτη η Πράξη Εφαρμογής Σχεδίου Πόλης

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών επικοινωνούν μαζί μας μερικοί κάτοικοι και μάς ρωτούν αν γνωρίζουμε τί συμβαίνει με την Πράξη Εφαρμογής του Σχεδίου Πόλης στο Νεοχωρόπουλο.



Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, παρόλο που έχει ολοκληρωθεί το διαδικαστικό μέρος εδώ και πολλά χρόνια και οι πολίτες έχουν πληρώσει αυτά που όφειλαν, ο Δήμος Ιωαννιτών δεν έχει προχωρήσει σε ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής.

Αρκετοί δρόμοι είναι ακόμα κλειστοί με θάμνους, σε άλλους έχουν συμβεί παραβιάσεις των προβλεπόμενων ορίων από ιδιώτες και σίγουρα όλη αυτή η κατάσταση αφήνει το Νεοχωρόπουλο ακόμα σε καταστάσεις παλιών εποχών. Επιπρόσθετα, υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για το τί θα συμβεί σε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, αν χρειαστεί να εκκενωθεί ο οικισμός σε περίπτωση φυσικής καταστροφής. Έτσι όπως παραμένει η κατάσταση, υπάρχουν κάτοικοι που ζουν σε δρόμους που δεν έχουν διανοιχθεί και είναι εύκολο να παγιδευτούν, μη έχοντας εναλλακτική διέξοδο διαφυγής.

Αναμένουμε από τη νέα Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσει πλήρως την Πράξη Εφαρμογής, αυτό που δεν έκαναν, δηλαδή, όλες οι προηγούμενες. Κάτι που, άλλωστε, ανήκει στις προγραμματικές της δεσμεύσεις για το Νεοχωρόπουλο.

Κωνσταντίνος Καραπάνος/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]