ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Καζανέματα στο Ζαγόρι»



Η φωτιά ανάβει, το καζάνι βράζει και τα αρώματα του τσίπουρου «χορεύουν» στον αέρα! Το Aristi Mountain Resort & Villas σας καλεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, σε μια γιορτή με αέρα παράδοσης! Οι παραδόσεις του τόπου μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας και είναι σημαντικό, όχι μόνο να τις τιμάμε, αλλά και να τις ‘μεταφέρουμε’ με σεβασμό από γενιά σε γενιά.
Για αυτό το λόγο, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της καλύτερης παρέας της περιοχής, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στο Aristi Mountain Resort &Villas και να γιορτάσετε μαζί μας τα αγαπημένα σε όλους Καζανέματα!
Ζήστε τη μοναδική αυθεντική εμπειρία της παραδοσιακής απόσταξης του σπουδαίου Ηπειρώτικου τσίπουρου στο «Καζαναριό» του Resort, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου θα στηθεί και το καζάνι για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή! Αφεθείτε στην μαγεία του φυσικού τοπίου και της θέας στα βουνά του Ζαγορίου και απολαύστε τη ζεστασιά της παράδοσης! Ανακαλύψτε την τεχνική της απόσταξης και όλα τα μυστικά της διαδικασίας δημιουργίας του τοπικού τσίπουρουκαι ταξιδέψτε στην παράδοση και ιστορία της Ηπείρου! Την παρουσίαση της «γέννησης» του ηπειρώτικου αποστάγματος θα συνοδεύουν παραδοσιακοί μεζέδες και ζωντανή ηπειρώτικη μουσική από το αγαπημένο συγκρότημα ΜΟΥΚΛΙΟΜΟΣ!

Σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη γιορτή της Ηπειρώτικης παράδοσης!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 26530 41330 – info@aristi.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]