ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Αύριο οι εκλογές του ΤΕΕ Οι υποψήφιοι για την αντιπροσωπεία Ηπείρου

Την Κυριακή 3 Νοέμβρη 2019, είναι οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
η τριετία 2016-2019, τόσο για τα κεντρικά όργανα του ΤΕΕ, αλλά ιδιαίτερα για το περιφερειακό τμήμα του ΤΕΕ Ηπείρου - Λευκάδας ήταν μια τριετία βαθιά προβληματική.
Η Αντιπροσωπεία του Τμήματος Ηπείρου - Λευκάδας συνεδρίασε μόλις 4 φορές - μόνο για να εκλέξει την Διοικούσα και για να "εγκρίνει" τους απόλυτα κουτσουρεμένους προϋπολογισμούς λειτουργίας του τμήματος!
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, όχι τόσο πολύ σε ότι αφορά στο πλήθος των συνεδριάσεων όσο το περιεχόμενο και την θεματολογία τους.
Ενώ γύρω ο κόσμος "καίγεται"! Και όχι μόνο ο τεχνικός κόσμος!
Κι ενώ εδώ στην Ήπειρο και στην Λευκάδα έχει παρθεί ( διαχρονικά κι ανεξάρτητα ποιος κυβερνά) η πολιτική απόφαση να γίνει ο τόπος μας πεδίο εξόρυξης υδρογονανθράκων και βολής φθηνό, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας ...σιωπά!
Κι ενώ εδώ στην Ήπειρο, δημιουργούνται πολυτεχνικού χαρακτήρα τμήματα με την ένωση του ΤΕΙ Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας ....σιωπά ξανά!
Κι ενώ εδώ στην Ήπειρο, γίνεται το πρώτο πανελλαδικό πείραμα ΣΔΙΤ στην μεγάλη μπίζνα της διαχείρισης των σκουπιδιών, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας ....χειροκροτά!
Κι ενώ εδώ στην Ήπειρο, για κάθε 39 χιλιόμετρα δρόμου πληρώνεις 3 ευρώ διόδια κατά μέσο όρο, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας...σιωπά ( χειροκροτώντας)!
Κι ενώ εδώ στην Ήπειρο και στην Λευκάδα υπάρχουν κι άλλοι νομοί και άλλες πόλεις και άλλες περιοχές, πέρα από τα Γιάννενα, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας το θυμάται μάλλον μόνο όταν έχουμε εκλογές!
Κι ενώ εδώ στη χώρα και στην Ήπειρο, ο τεχνικός κόσμος αιμορραγεί για να μπορεί να ασκεί το επάγγελμα ελεύθερα, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας κάνει πως δεν καταλαβαίνει και τολμά και προτείνει επαγγελματικά ταμεία!
Κι ενώ εδώ στη χώρα πλέον το επάγγελμα του μηχανικού και τα επαγγελματικά δικαιώματα μας προσομοιάζουν με "χόμπι", ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας κάνει την πάπια!
Κι ενώ εδώ στη χώρα και στην Ήπειρο, οι συνάδελφοι μηχανικοί του δημόσιου τομέα εκτός του ότι είναι τραγικά πολύ λίγοι σε αριθμό και χαμηλόμισθοι πια, εργάζονται βάζοντας το κεφάλι τους στον ντορβά καθημερινά, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας "εργάζεται" στην κατεύθυνση να περάσουν ακόμη περισσότερες υπηρεσίες του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα!
Κι ενώ εδώ στη χώρα και στην Ήπειρο, οι συνάδελφοι μισθωτοί ( και "μπλοκάκια") του ιδιωτικού τομέα εργάζονται ήλιο με ήλιο στα εργοτάξια και με συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, ο "τεχνικός σύμβουλος" της πολιτείας κάνει πως δεν τους βλέπει!
Εμείς, η Αριστερή Συνεργασία Μηχανικών Ηπείρου - Λευκάδας δεν συναινέσαμε ποτέ σε όλα αυτά! Αντίθετα μέσα στην Αντιπροσωπεία θέσαμε όλα τα πιο πάνω και τα παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας! Έστω να βγάλει η Αντιπροσωπεία μια ανακοίνωση! Ούτε καν αυτό δεν έκανε όμως η Αντιπροσωπεία!
Εμείς για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι:
Θέλουμε και μπορούμε να ζούμε από τις δουλειές μας!
Θέλουμε και μπορούμε να ζούμε στον τόπο μας!
Θέλουμε και μπορούμε να λειτουργήσει το ΤΕΕ σαν πραγματικός τεχνικός σύμβουλος και αρωγός της κοινωνίας, προασπιζόμενο τα συμφέροντα του λαού της Ηπείρου!
Την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις εκλογές για το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου - Λευκάδας στηρίζουμε - ψηφίζουμε Αριστερή Συνεργασία Μηχανικών Ηπείρου - Λευκάδας!
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]