Ορίζοντες Ηπείρου:Μεταχειρισμένο το «καινούργιο» γήπεδο στην Ήπειρο


Οι ανάγκες για αθλητικές υποδομές στην Ήπειρο, είναι μεγάλες και δεδομένες, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν τα τελευταία χρόνια, με εμβαλωματικές λύσεις τύπου «αίθουσα βαρέων αθλημάτων», η οποία από αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε, δεκαπέντε χρόνια μετά…
Έτσι λοιπόν αντί για δέκα γήπεδα που θα έπρεπε να έχει πάρει η Ήπειρος τα τελευταία χρόνια καταλήξαμε στο γεγονός ότι τελικά θα παραλάβουμε ένα μεταχειρισμένο γήπεδο προκάτ.
Η ευθύνη για τις ελλιπείς αθλητικές υποδομές βαρύνει όλο το πολιτικό προσωπικό που πέρασε διαχρονικά από την Ήπειρο, συμπεριλαμβανομένου ασφαλώς και του νυν Περιφερειάρχη και επί οχταετία Νομάρχη Ιωαννίνων, γιατί όλοι τους δεν διεκδίκησαν αυτά που οφείλονταν στην περιοχή και έτσι πόροι κατανέμονταν ανισοβαρώς στους Νομούς που είχαν ισχυρότερους πολιτικούς εκπροσώπους.
Τη στιγμή που η προηγούμενη κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την κατασκευή δεύτερου κλειστού γυμναστηρίου στα Γιάννενα, σε έκταση που παραχωρεί ο Δήμος Ιωαννιτών, και για το οποίο έργο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου με τη λογική του «κατόπιν ενεργειών μου», έχει μιλήσει αρκετές φορές από τις μέρες των εκλογών και μετά, μόνο ως αστείο ακούμε τις σημερινές δηλώσεις του κ. Καχριμάνη για τις εναλλακτικές που του προτείνει ο Υπουργός Ανάπτυξης. Τα 15 εκατ. ευρώ που όπως λέει ο Περιφερειάρχης είναι το εκτιμώμενο κόστος για ένα καινούργιο δεύτερο κλειστό, δεν είναι καθόλου απαγορευτικά για την τόσο αδικημένη Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]