Άρτα:Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον παράδρομο της Περιφερειακής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στον παράδρομο της Περιφερειακής οδού στο ύψος της Πρώην Πρόνοιας.

Ένα ακόμη έργο βελτίωσης της καθημερινότητας για την πόλη της Άρτας ολοκληρώθηκε από το Δήμο Αρταίων με την επισκευή του οδοστρώματος στον παράδρομο της Περιφερειακής οδού στο ύψος της Πρώην Πρόνοιας.
Το εν λόγω έργο είναι αποτελεί τμήμα εργολαβίας του Δήμου με τίτλο « Έργα οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις) και τεχνικών έργων αυλάκια τοιχεία κ.α συνολικού προϋπολογισμό 562.000 ευρώ.
Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση της καθίζησης του δρόμου, ασφαλτόστρωση και κατασκευή νέου πεζοδρομίου εργασίες που είναι απαραίτητες για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας του οδικού δικτύου.
 «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο καθημερινότητας για το αστικό οδικό δίκτυο της πόλης της Άρτας. Συνεχίζουμε να ικανοποιούμε πάγια αιτήματα πολιτών και να διευκολύνουμε την κυκλοφορία των πολιτών μας, που μπορούν να κινούνται πλέον με ασφάλεια. Παράλληλα, αναβαθμίζουμε τις γειτονιές της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, κάνοντας διαρκώς παρεμβάσεις σε όλο το εύρος του Δήμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]