ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας στο επίκεντρο συνάντησης με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Συνάντηση με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη, είχαν σήμερα στην Πάτρα, ο Βουλευτής Νομού Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, ο Δήμαρχος Πάργας κ.Ζαχαριάς Νικόλαος καιο πρόεδρος της Κοινότητας Φιλιππιάδας κ. Κωστάκος Δημήτριος.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο Νομό της Πρέβεζας καιιδιαίτερα η κατάσταση των Κέντρων Υγείας του Δήμου μας για τα οποία ζητήθηκε η αποφασιστική στήριξή τους. Ο Δήμαρχος Ζηρού, αφού αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό, υπογραμμίζοντας για το Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδαςότι έχουν πάψει από το 2018 να καλύπτονται οι εφημερίες, κάτι που έχει δημιουργήσει αναστάτωση και μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Τόνισε για το Κ.Υ. Φιλιππιάδαςότι καλύπτει ανάγκες περίπου 20.000 κατοίκων, ενώ εξυπηρετεί σε διαρκή βάση τις ανάγκες 100άδων προσφύγων, σημειώνοντας ότι λειτουργεί και ως Κέντρο εμβολιασμού προσφύγων.
Για τους λόγους αυτούς ζήτησε την πρόσληψη άμεσα μόνιμου ιατρικού προσωπικού ώστε να επανέλθει και πάλι το πρόγραμμα πλήρης ωραριακής λειτουργίας του Κ.Υ. Φιλιππιάδας.
Από την 6η ΥΠΕ υπήρξε η δέσμευση για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Δήμου Ζηρού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]