Το 1ο πανελλήνιο μετάλλιο πανηγυρίζει ο Α.Σ ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Παίδων – Κορασίδων στις 8-10 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό ΔΑΚ Σερρών στην πόλη των Σερρών, που διοργάνωσε η Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΟΤΕ) σε συνεργασία με τον Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΙΑΣ.  Στους αγώνες έλαβαν μέρος πάνω από 600 αθλητές από σωματεία από όλη την Ελλάδα, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες (παμπαίδες – παγκορασίδες 2007-2008 και παίδες – κορασίδες 2005-2006) και κατηγορίες κιλών και ζωνών, οι οποίοι έδωσαν δυνατές μάχες κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων των θεατών. Ανάμεσα στα σωματεία συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Νίκη Ιωαννίνων με συνολικά 4 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων 2005-2006.
Πιο συγκεκριμένα έλαβαν μέρος οι αθλητές:
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΟΣ
και η αθλήτρια ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΟΝΙΚΟΥ.
«Πρωταγωνιστής» του τριημέρου ήταν ο αθλητής ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΑΣ ο οποίος κατάφερε παρά την μικρή του πορεία στο αγωνιστικό να κοντραριστεί με υψηλού επιπέδου αθλητές και να φτάσει μέχρι τον τελικό κερδίζοντας τελικά την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο. Χάρη στον Γιαννιώτη αθλητή ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΔΗΜΑ ο σχετικά νεοσύστατος σύλλογος ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ πανηγυρίζει το πρώτο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και ανοίγει τον δρόμο για περισσότερες μελλοντικές διακρίσεις των αθλητών του.
Εξαιρετική εμφάνιση, μένοντας ένα σκαλί πριν το βάθρο, πραγματοποίησαν και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΕΩΡΓΟΝΙΚΟΥ. Αν και οι Γιαννιώτες αθλητές του Συλλόγου αγωνίστηκαν με πάθος δεν κατάφεραν να υπερνικήσουν την πολυετή εμπειρία των αντιπάλων τους. Σημείωσαν ωστόσο εξαιρετικά καλή εμφάνιση αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια της αγωνιστικής τους πορείας.
Η προπονήτρια του Συλλόγου κα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΙΣ, συνεχάρη αρχικά τους αθλητές και αθλήτριες της για την μαχητικότητα, την προσπάθεια και το ήθος που έδειξαν και δήλωσε: «Ο Α.Σ. Νίκη Ιωαννίνων στα πρώτα του βήματα σημείωσε μια τεράστια επιτυχία χάρη στο αργυρό μετάλλιο του αθλητή μας. Προχωρώντας αργά αλλά σταδιακά ανοδικά ο Σύλλογός μας γίνεται υπολογίσιμη και αξιόλογη δύναμη πανελληνίως. CITIUS – ALTIUS – FORTIUS (ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ – ΠΙΟ ΨΗΛΑ – ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ) αποτελεί πλέον το σύνθημα μας ..ένα σύνθημα που θα αποσκοπεί μόνο στην ενθάρρυνση και βελτίωση των αθλητών μας. Στόχος μας η συμμετοχή και όχι ο θρίαμβος. Σκοπός των δράσεων του Συλλόγου μας δεν είναι το κυνήγι της νίκης, αλλά η εκπλήρωση του κοινωνικού τους ρόλου. Οι νίκες είναι φυσικά καλοδεχούμενες και επιθυμητές, αλλά δεν αποτελούν αυτοσκοπό. Άλλωστε, η διαχείριση της ήττας είναι ένα ακόμα μάθημα ζωής.»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και η προπονήτρια εύχονται ολόψυχα στους αθλητές τους ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ! Ο Σύλλογος Νίκη θα συνεχίσει το έργο του με στόχο την μετάδοση της αγάπης για την άθληση!
JOIN US ON FB: @NikiIoanninon (Α.Σ. Νίκη Ιωαννίνων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]