Κινητικότητα: Στα δεύτερο 15νθημερο του Νοεμβρίου η προκήρυξη των θέσεων

Όπως, πρώτο είχε γράψει αποκλειστικά μόνο το epoli.gr για το “νέο κύκλο” κινητικότητας στο Δημόσιο, από την 1η Οκτωβρίου 2019, το epoli.gr σήμερα - πάλι αποκλειστικά - παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις της διαδικασίας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η προκήρυξη των θέσεων αναμένεται να ανακοινωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Τότε, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, η οποία και θα εξετάσει τα αιτήματα, που έχουν υποβληθεί από φορείς του Δημοσίου.

Στη συνέχεια, θα αποφασίσει για τις προκηρυχθείσες θέσεις.

Επισημαίνεται ότι, η Επιτροπή θα συνεδριάσει τελικά την προαναφερόμενη χρονική περίοδο, λόγω της ανασυγκρότησης της σύνθεσης της, ανασυγκρότηση που συμπεριλήφθη στο ψηφισμένο και δημοσιευμένο σε ΦΕΚ “Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο”.

Σε συνέχεια της ανασυγκρότησης, θα ορισθούν τα μέλη της Επιτροπής, η δημοσίευση των οποίων σε ΦΕΚ, θα ακολουθηθεί από τη συνεδρίασή της.

Σύμφωνα με το ίδιο αποκλειστικό ρεπορτάζ - όπως είχε γράψει πρώτο και αποκλειστικά το epoli.gr - τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί αριθμούνται σε 8.005, με τα 7.351 να αφορούν σε μετατάξεις και τα 654 σε αποσπάσεις, μεγάλη συμμετοχή έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και των δύο Βαθμών - τα αιτήματα Δήμων, Περιφερειών, Αποκεντρωμένων Διοικήσεων φτάνουν περίπου και στο μισό των αιτημάτων - και η διαδικασία της “κινητικότητας” περιλαμβάνει όλες τις εκπαιδευτικές κατηγορίες εργαζομένων του Δημοσίου.
 epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]