ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κρυονέρι :Η κόμπρα που έγινε ...η star των ημερών η δύναμη των social media ...και η αλήθεια!

Αν όντως υπήρχε κόμπρα στο Κρυονέρι και είχε τη δυνατότητα να αντιληφθεί τη διασημότητα που πήρε τις τελευταίες μέρες αν μη τι άλλο θα αισθανόταν  μια πραγματική  σταρ!
Μια ανάρτηση της Animal Action Ioannina στα social media πριν από λίγες μέρες για φερόμενη ύπαρξη κόμπρας στο Κρυονέρι του Δήμου Πωγωνίου και ο καταιγισμός κοινοποιήσεων που ακολούθησε ήταν αρκετά για να   μετατραπεί  η εν λόγω υπόθεση σε" talk of the town" με  μεγάλη διάσταση αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη και την επιρροή των social media.
Επικοινωνήσαμε με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για τη διαλεύκανση της  υπόθεσης που τράβηξε το ενδιαφέρον των πολιτών τις προηγούμενες μέρες ... και το μυστήριο λύθηκε !
Ένας κάτοικος  του χωριού  εξοικειωμένος  με τα social media   ένα απόγευμα που βρισκόταν στο καφενείο του χωριού θέλησε να κάνει πλάκα στους συγχωριανούς του δείχνοντάς τους φωτογραφίες και ένα βιντεάκι     στο οποίο μια κόμπρα έπαιζε με μια γάτα ισχυριζόμενος ότι  όλα αυτά διαδραματίστηκαν στο χωράφι του .
Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη μιας συγχωριανής του η οποία έντρομη τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα  του Δήμου Πωγωνίου  μεταφέροντας όλα όσα είχε ακούσει να λέγονται περί κόμπρας στο καφενείο .
Οι αστυνομικοί   επικοινώνησαν και ενημέρωσαν  την Animal Action Ioannina ρωτώντας παράλληλα τους εθελοντές αν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή τους ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Κρυονέρι για επιτόπια έρευνα.
Εκεί συνάντησαν τον  άνθρωπο  που είχε στο κινητό του το βίντεο και τις φωτογραφίες με την περιβόητη κόμπρα και μετά από συζήτηση μαζί του   το μυστήριο  λύθηκε με τον ίδιο να παραδέχεται πως ήταν μια απλή πλάκα  στους συγχωριανούς του που δεν είχε φανταστεί ποτέ του τη  διάσταση που θα έπαιρνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]