[Ελλάδα] Σάλος με ομάδα γυναικών σε μαθητική παρέλαση στη Νέα Φιλαδέλφεια


Αλγεινή εντύπωση κι έντονες αντιδράσεις, προκάλεσε η παρείσφρηση μιας ομάδας νεαρών γυναικών, στη μαθητική παρέλαση, στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Τα κορίτσια αυτά, ντυμένα με ρούχα της παρέλασης βγήκαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας και μπήκαν στην παρέλαση, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Όταν έφτασε η στιγμή να περάσουν μπροστά από τους επισήμους, άρχισαν να κάνουν βηματισμό αλά «Μόντι Πάιθον», διακωμωδώντας την παρέλαση.
Ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Βούρος, σε ανάρτηση του στο Facebook, εμφανίστηκε οργισμένος με το περιστατικό και σχολίασε, «Δυστυχώς τη μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του '40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας».
Και συμπλήρωσε ο κ. Βούρος, «Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]