Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Ημερίδα υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας με θέμα: «Επίκτητος και Ελευθερία» διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας σε συνέργεια με τον Όμιλο για την UNESCOΠρέβεζας
Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκοςπραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ομίλου για την UNESCOΠρέβεζας κ. Ευάγγελο Κατσίμπρα και  κ. Ανδρέα Αναστασόπουλο  και πλαισιωμένος από τον ειδικό του συνεργάτη  Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Δημήτριο Γερογιάννη, παρουσίασε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος και είναι επίτιμος Δημότης του Δήμου Πρέβεζας, το πλάνο του στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας για την αξιοποίηση σε τουριστικό και συνεδριακό επίπεδο των πολιτιστικών και ιστορικών θησαυρών του Δήμου.
Εν συνεχεία και επ’ ευκαιρία, της παρουσίας του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Ομίλου για την UNESCOΠρέβεζας, έγινε ειδική αναφορά και συζήτηση ως προς την ένταξη της αρχαίας Νικόπολης στο πλαίσιο της παγκόσμιας λίστας των μνημείων της UNESCO,διαχρονική πρόταση  που βρήκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απόλυτα σύμφωνο.
Τέλος, το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής ήταν η συμφωνία με τηνΠροεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας ως προς τη διεξαγωγή στο Δήμο Πρέβεζας, την Κυριακή 15η Δεκεμβρίου 2019ημερίδας,αφιερωμένης στο έργο του στωϊκού φιλοσόφου Επίκτητου, με θέμα: «Επίκτητος και Ελευθερία». Η εν λόγω ημερίδα θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, παρουσία της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλουκαθώς και καταξιωμένων επιστημόνων και ακαδημαϊκών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]