Ιωάννινα:Στο Πανεπιστημιακό νοσηλεύεται τραυματίας από την άγρια συμπλοκή στο παζάρι της Άρτας

Η άγρια συμπλοκή που έλαβε χώρα προχθές τα μεσάνυχτα   στον εκθεσιακό χώρο όπου φιλοξενείται και η εμποροπανήγυρη στην Άρτα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ήσυχη   τοπική κοινωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirus-tv-news  ένας εκ των 5 πρωταγωνιστών  που εμπορεύονταν χαλιά  πυροβόλησε   έξω από το  χώρο του παζαριού και τραυμάτισε   στη δεξιά πλευρά του θώρακα έναν αλλοδαπό .Ακολούθησε ξυλοδαρμός και ανθρωποκυνηγητό  από τους πρωταγωνιστές μέσα στο χώρο της εμποροπανήγυρης και πυροβολισμός κατά ενός 27χρονου  ημεδαπού χωρίς ευτυχώς τραυματισμό .
Ο 27χρονος ωστόσο  διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Άρτας έπειτα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη μαζί με τον αλλοδαπό που  νοσηλεύεται στα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με  νεώτερες πληροφορίες παρόλο που το τραύμα που φέρει είναι σοβαρό είναι εκτός κινδύνου ενώ ο 27χρονος  ημεδαπός πήρε εξιτήριο χθες.
Σημειώνεται ότι οι  πρωταγωνιστές γνωρίζονταν μεταξύ τους και προφανώς οι διαφορές που είχαν οδήγησαν στο άγριο επεισόδιο.
Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 20, 21 και 23 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων
Εντός της ημέρας αναμένεται αναλυτική ανακοίνωση από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]