ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Λαχτάρα για επιβάτες αστικού ..όταν έσπασε ξαφνικά το τζάμι του λεωφορείου

Πριν λίγο στη Θεσσαλονίκη ολόκληρη πόρτα λεωφορείου του ΟΑΣΘ έσπασε κατά τη διάρκεια δρομολογίου,εξαιτίας ενός..τραντάγματος. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το λεωφορείο της γραμμής 34, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αριστοτέλους-Α. Ηλιούπολη.

Της Μαρίας Γερμαντζίδου

Λίγο πριν φτάσει στην στάση Αντιγονιδών, ο δρόμος είχε κάποιες μικρές λακκούβες, με αποτέλεσμα τα τζάμια της πόρτας να σπάσουν λόγω του τραντάγματος. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι έσπασε το τζάμι, κατέβηκε για να δει τι έγινε κι μετά από πέντε λεπτά είπε στους επιβάτες να κατέβουν κι να περιμένουν το επόμενο.
Ο Δημήτρης, φοιτητής, δήλωσε στο wepost.gr ότι “Τρόμαξα όταν έγινε αυτό, ήμουν ακριβώς δίπλα στην πόρτα. Ήμουν τελείως αφηρημένος, πήγα να γυρίσω το κεφάλι μου, ώστε να δω τον φίλο μου και ξαφνικά ακούω έναν ήχο σα να έσπασε κάτι, ήταν κι ακριβώς δίπλα μου”.
Ο Γιώργος, μαθητής λυκείου, δήλωσε ότι “Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο, αλλά μετά είδα ότι δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος τραυματισμού, διότι δεν ήμουν και κοντά στην πόρτα”.
Μετά το περιστατικό, το λεωφορείο πήγε προς το αμαξοστάσιο. Δεν υπήρξε κανένας τραυματίας.
πηγή wepost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]