Το «Κοινό των Ηπειρωτών» για το ΚΕΘΕΑ


Τις τελευταίες ημέρες όλη η χώρα και εμείς στην Ήπειρο γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επιχείρησης κατάργησης του «αυτοδιοίκητου» του ΚΕΘΕΑ. Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης αποτελεί αχρείαστη παρέμβαση στη λειτουργία ενός Οργανισμού που απευθύνεται στις πιο ευαίσθητες και ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας και αποδεδειγμένα λειτουργεί παραδειγματικά υπέρ του κοινωνικού συνόλου, με έργο και αποτελέσματα στον τομέα των εξαρτήσεων που δεν τόλμησε κανείς μέχρι σήμερα να αμφισβητήσει.
Εάν συμβεί, θα πρόκειται για υπονόμευση της ίδιας της ύπαρξης του ΚΕΘΕΑ και όχι για αλλαγές που έχουν να κάνουν μόνο με την λειτουργία του φορέα. Επιχειρούν να καταργήσουν τον εθελοντισμό την συμμετοχή και την συμβολή των θεραπευτών και των φίλων του ΚΕΘΕΑ.
Να απαντήσουμε τώρα και να διαδηλώσουμε στο πλευρό των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουμε την ενίσχυση των δωρεάν δομών απεξάρτησης, κοινωνικής φροντίδας και ένταξης.
Το «Κοινό των Ηπειρωτών» αναγνωρίζει το διαχρονικό έργο του ΚΕΘΕΑ, θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του και θα αγωνιστεί μαζί τους κόντρα στα κυβερνητικά σχέδια διάλυσης ενός από τους πλέον εμβληματικούς και ανεξάρτητους φορείς απεξάρτησης της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]