Ιωάννινα:Έγκριση προσλήψεων για τη ΔΕΥΑΙ


Την απόφαση που είχε λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στα πλαίσια της συμπληρωματικής της 3Κ προκήρυξης του ΑΣΕΠ ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση.
Η απόφαση περιλαμβάνει είκοσι νέες προσλήψεις κυρίως τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων και εργατών, ειδικότητες δηλαδή που έχει άμεση ανάγκη η επιχείρηση.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας υπογράμμισε ότι το προσωπικό αυτό είναι απαραίτητο ώστε η επιχείρηση να καλύπτει καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν στο δίκτυο.
Απαντώντας στο θέμα της
εθελούσιας εξόδου εργαζομένων για το οποίο είχε πάρει απόφαση η προηγούμενη διοίκηση και ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τόνισε ότι ήταν γνωστό σε αυτή πως εκ του νόμου απαγορευόταν μια τέτοια μεταβολή λόγω των απαγορεύσεων που ισχύουν στις προεκλογικές περιόδους αλλά και στις μετεκλογικές μέχρι την ανάληψη των νέων αρχών.
Μάλιστα κατέθεσε και σχετική επιστολή του πρώην δημάρχου για παρεμφερές ζήτημα στην οποία γινόταν σαφείς αναφορές στις απαγορεύσεις αυτές.
Η νέα διοίκηση η οποία ανέλαβε καθήκοντα στις αρχές Οκτωβρίου ενημερώνεται για όλα τα θέματα και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ενημερώσει πλήρως το Δημοτικό Συμβούλιο για τις προτεραιότητες και τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]