ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αυτές είναι οι αρμοδιότητες του ΠΑΣΥΣΕΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μετά από συνέλευση την 8 Οκτωβρίου 2019 και με την υπ.  αριθμ. 46/8-10-2019, αποφάσισε  τον καθορισμό αρμοδιοτήτων για καλύτερη ενημέρωση και διαβίβαση προβλημάτων - αποριών των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ειδικής Κατάστασης. Με αυτή την απόφαση ο Σύνδεσμος θέλει να επιτύχει την αμεσότητα σε θέματα υγείας και πρόνοιας στον εργασιακό χώρο ή μη. Οι αρμοδιότητες έχουν ως εξής:
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Χαλάστρας (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932467666), θα είναι υπεύθυνος θεμάτων υγείας και πρόνοιας για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι είναι στην κατάσταση ελαφράς υπηρεσίας, υπηρεσίας γραφείου, υπηρεσίας ξηράς, υπηρεσίας εδάφους και σε μακρά αναρρωτική άδεια.
Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Απόστολος Μαρκοστάμος (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976021133), θα είναι υπεύθυνος θεμάτων υγείας και πρόνοιας για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με συζύγους, τέκνα και μέλη όπου θα επιμελούνται με δικαστική απόφαση, οι οποίοι έχουν πρόβλημα υγείας ή οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας.

Στον κοινωνικό τομέα του Συνδέσμου οι αρμοδιότητες έχουν ως εξής:
Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Κορίλλης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977242188), θα είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας και γραμματειακής υποστήριξης.
Το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ. Φώτιος Πλασταράς (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6931990079), θα είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Η επικοινωνία με το Σύνδεσμο για οποιοδήποτε θέμα ή πληροφορία αφορά τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, θα γίνεται μέσω email (pasysek1@gmail.com). Μπορείτε να παραθέσετε το πρόβλημα – απορία σας και το νομικό τμήμα του Συνδέσμου θα επιληφθεί του θέματος σας με βάση την κείμενη νομοθεσία. Στη συνέχεια θα λάβετε απάντηση στο email όπου και επικοινωνήσατε με τον Σύνδεσμο και ο αρμόδιος του θέματος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου (www.pasysek.com). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]