Πάργα:Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 33χρονη τουρίστρια

Κάταγμα στο πίσω μέρος της κεφαλής  ,εκδορές και μώλωπες στο  οπίσθιο μέρος του σώματος της 33χρονης Ολλανδέζας τουρίστριας   που έπεσε χθες από το Κάστρο της Πάργας  από ύψος δεκάδων μέτρων, έδειξε  το  πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης   που διενεργήθηκε στα Ιωάννινα.
Υπενθυμίζεται ότι  η νεαρή γυναίκα  που παραθέριζε μόνη της στην Πάργα  εντοπίστηκε από διερχόμενο ζευγάρι τουριστών  χθες  στις 10.10    στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου του Κάστρου της περιοχής.
Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας  δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά αφού όπως διαπίστωσαν οι γιατροί  ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.
Το ΑΤ Φαναρίου  που διενεργεί την προνάκριση έχει  καταλήξει στον αποκλεισμό της εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ερευνά τόσο το  ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για το οποίο   μέχρι τώρα  δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, καθώς και  εκείνο  του ατυχήματος .
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει    επικοινωνήσει  με  την Πρεσβία της Ολλανδίας προκειμένου να ενημερωθούν  για το τραγικό συμβάν  οι οικείοι της θανούσης .
Το χθεσινό  περιστατικό που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της  Πάργας  θα πρέπει  παράλληλα να προβληματίσει τις τοπικές αρμόδιες Αρχές για την ασφάλεια όλων εκείνων που επισκέπτονται το Κάστρο της περιοχής καθ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τις περιόδους με αυξημένη τουριστική κίνηση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]