Ιωάννινα:Ο ΕΡΑΣΤΗΣ για 2η χρονιά στην σκηνή της Έκφρασης!!!


Από τις 4 Οκτώβρη και για εννέα μόνο παραστάσεις κάθε Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή  στις 21: 15 στο Θέατρο Έκφραση, η Μίνα Παππά και ο Πέτρος Χριστακόπουλος  παίζουν με το  κουβάρι του έρωτα και του χρόνου που πλέκει ο Χάρολντ Πίντερ, στον «ΕΡΑΣΤΗ».
Παρουσιάζοντας το λαβύρινθο  που κρύβεται κάτω απ’ την επιφάνεια της ρουτίνας, εκεί όπου κρύβονται όλες οι φαντασιώσεις και οι επιθυμίες , οι ήρωες θα  παίζουν ρόλους προκειμένου να μπορέσουν να αρθρώσουν τις λέξεις που ντρέπονται και τα αισθήματα που νοιώθουν. Με τον φόβο πως αν χαθούν τα προσωπεία, θα χαθούν όχι μόνο τα αισθήματά τους, αλλά και οι ίδιοι. Μια αντισυμβατική εκδοχή μιας συμβατικής συζυγικής σχέσης. Ένας υπόγειος, "πολιτισμένος" πόλεμος προσωπείων και ρόλων.
Υπόθεση:
Ο Ρίτσαρντ και η Σάρα είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι που ζει απομονωμένο σ’ ένα καλόγουστο σπίτι στα προάστια. Ο άνδρας εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος και η γυναίκα φροντίζει να δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα του σπιτιού. Επειδή όμως η ερωτική τους ζωή  έχει αρχίσει να, μετά από δέκα χρόνια γάμου συλλαμβάνουν έναν πρωτότυπο τρόπο για να την τονώσουν. Αποφασίζουν, από κοινού, να βρει η Σάρα έναν εραστή, τον οποίο να δέχεται στο σπίτι τους, όποτε εκείνη επιθυμεί, την ώρα που ο Ρίτσαρντ θα βρίσκεται στο γραφείο του. Παρόλα αυτά ο άνθρωπος πολύ συχνά, πέφτει στις παγίδες, που ο ίδιος στήνει.
Τα εισιτήρια κοστίζουν  12 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ το μειωμένο (ανέργων, φοιτητικό, μαθητικό, άνω των 65 ετών). Προπώληση στο viva.gr Κρατήσεις στα τηλέφωνα 2651554505 και 6907500710.
Η παράσταση είναι κατάλληλη άνω των 15 ετών.
Συντελεστές:
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Μίνα Παππά, Πέτρος Χριστακόπουλος.
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βασιλείου
Σκηνογραφική επιμέλεια- Ενδυματολογία: Γιάννης Κράβαρης
Μουσική: Δημήτρης Μπασδάνης
Φωτογραφία: Νίκος Ρούσσης
Βίντεο Τρέιλερ: Κωστής Εμανουηλίδης
Σχεδιασμός αφίσας : Κώστας Στεφάνου
Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους , τους χώρους ομορφιάς και περιποίησης Twenty nails (28ης Οκτωβρίου, 49)  και FLEUR abel by Konstantinos Farmakis (Aραβαντινού 2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]