ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Άρθρο 179: Προς μεγάλες κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στους Δήμους

“Σκουπίδια μυρίζει” η απόφαση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών να συμπεριλάβει στο Αναπτυξιακό Πολυνομοσχέδιο άρθρο για τη δυνατότητα Δημοτικών Συμβουλίων να συνάπτουν δημόσιες συμβάσεις, για υπηρεσίες συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών, καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών κτηρίων, συντήρησης χώρων πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού, χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και αιτιολογημένη απόφαση αυτού, που τεκμηριώνει την απόφαση σύναψης δημόσιας σύμβασης για τις προαναφερόμενες υπηρεσίες – προβλέψεις που περιλάμβανε το πρότερο, καταργούμενο άρθρο 61 του Νόμου 3979.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr, η μεγάλη συνδικαλιστική οργάνωση των εργαζομένων στους Δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ), την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, ούσα αποφασισμένη να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις.

Ανώτατη πηγή της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ τόνισε, αποκλειστικά στο epoli.gr:

«Η απόφαση της Κυβέρνησης, στους μόλις πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της να εκχωρήσει την Καθαριότητα στους ιδιώτες δεν μας αιφνιδίασε. Αυτή που θα αιφνιδιαστεί θα είναι η Κυβέρνηση, όταν θα διαπιστώσει πόσο έτοιμοι είναι οι εργαζόμενοι στους Δήμους. 

Την Δευτέρα το πρωί θα συνεδριάσει έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή, με κύρια εισήγηση στο Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασιστούν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Κι σε αυτήν την περίπτωση, είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων».
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]