Ιωάννινα:O «Caveman»… επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση!


Δεύτερος κύκλος παραστάσεων από 2 έως 24 Οκτωβρίου

Για δεύτερο χρόνο επιτ
υχίας ετοιμάζεται ο θρυλικός «Caveman», ή κατά κόσμον Χρήστος Χρήστου, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες πήρε τη βαλίτσα του και ταξίδεψε ανά την Ελλάδα. Επιστρέφει λοιπόν στη σκηνή του Θεάτρου Έκφραση (Αραβαντινού 14) για οκτώ νέες παραστάσεις. Από τις 2 έως τις 24 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη στις 19:00 και Πέμπτη στις 21:00, ο «άνθρωπος των σπηλαίων» θα χαρίσει ξανά άφθονο γέλιο σε μία stand-up κωμωδία η οποία έχει θέμα της την αιώνια μάχη των δύο φύλων.
Η υπόθεση
Ο «άνθρωπος των σπηλαίων», με αφορμή τον καυγά με τη γυναίκα του, τη Μαίρη και τον διωγμό του από την συζυγική τους κλίνη, αφηγείται το «δράμα» που περνάει ο ίδιος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι άντρας  προσπαθώντας ταυτόχρονα να απαντήσει σε ορισμένα καυτά και διαχρονικά ερωτήματα όπως το αν θα καταφέρουν να τα βρουν ποτέ οι άνδρες με τις γυναίκες, που ουσιαστικά ζουν και κινούνται σε δύο… παράλληλα σύμπαντα! Εξάλλου, απώτερος σκοπός του είναι να κεντρίσει τα δύο φύλα, να τα προβληματίσει και να βγάλει αβίαστο γέλιο διεκτραγωδώντας τη μεταξύ τους σχέση. Η κωμωδία αυτή δια χειρός Rob Becker, εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά σαν τη μακροβιότερη σόλο κωμωδία στην ιστορία του Broadway.
Οι συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς. Μουσική: Σπύρος Γραμμένος. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρια Φλωράτου. Στο ρόλο του caveman είναι ο Xρήστος Χρήστου.
***
Τα εισιτήρια κοστίζουν 14 ευρώ, 12 ευρώ (φοιτητικό),10 ευρώ (ανέργων, ΑΜΕΑ). Προπώληση στο viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου. Προπώληση 7 ευρώ έως 30/9. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2651554505 και 6907500710.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]