Πρεμιέρα με αγιασμούς για τη νέα χρονιά στα σχολεία του Δήμου Ζίτσας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία του Δήμου Ζίτσας. Το πρωί της Τέταρτης (11/09/2019) στις σχολικές μονάδες του Δήμου στις τελετές παρέστησαν ο Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και Πρόεδροι Κοινοτήτων οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμού που τελέστηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη,  στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Ελεούσας.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους μαθητές καλή πρόοδο, να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους, να αγαπάνε και να προσέχουν τους χώρους των σχολείων τους.
Ειδικότερα, απευθυνόμενος στους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου τους διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος με τις αρμόδιες σχολικές επιτροπές θα είναι πάντα στο πλευρό τους σε όποιο ζήτημα προκύπτει και μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα. «Η πόρτα του γραφείου μου είναι και θα παραμείνει πάντα ανοιχτή για να μου εκφράζετε τα θέματα που σας απασχολούν» τους είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Πλιάκος και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]