ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού Στο Θέατρο ΕΚΦΡΑΣΗ

Το φθινόπωρο καταφθάνει και το Θέατρο Έκφραση, φρέσκο και ανακαινισμένο ξεκινάει τις δραστηριότητές του για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, που περιλαμβάνουν θεατρικά εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Καλεί λοιπόν μικρούς και μεγάλους, να δοκιμάσουν το «ταξίδι» στον μαγικό κόσμο του Θεάτρου!

Πιο αναλυτικά θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:
*Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού και δημιουργικής έκφρασης για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 2,5 έως 5,5 ετών). Τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθεί η ομάδα, θα είναι προσαρμοσμένα ακριβώς σε ό,τι αφορά τα παιδιά αυτής της ηλικίας μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, αποδοχής και ενίσχυσης.
*Εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά (6 έως 12 ετών). Μέσα από ερεθίσματα και τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού και του θεάτρου (ήχους, μουσικές, εικόνες, ιστορίες και θεατρικά αντικείμενα), τα παιδιά αντιλαμβάνονται, πειραματίζονται, συνεργάζονται, αναπτύσσουν τη δημιουργική τους ικανότητα. Στο τέλος της χρονιάς παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη παράσταση.
* Θεατρικό εργαστήρι για εφήβους. Μέσα από παιχνίδια ρόλων κι επικοινωνίας στη θεατρική πράξη, μέσα  από το μυστήριο μιας παράστασης, εκφράζονται, ψυχαγωγούνται, δημιουργούν σχέσεις, μοιράζονται,  διασκεδάζουν, φαντάζονται και ταξιδεύουν.
Εργαστήρια Ενηλίκων :
*Εργαστήρι Θεάτρου (Βασικός κύκλος). Δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου σε όλες του τις διαστάσεις. Αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και σφαιρική επαφή με την τέχνη του θεάτρου, η οποία δημιουργήθηκε από καλλιτεχνική ανησυχία, αγάπη για Θέατρο και ανάγκη για μια εναλλακτική έκφραση.
* Σεμινάριο Θεατρικού Παιχνιδιού. Βασικό σεμινάριο εισαγωγής και ευαισθητοποίησης στο Θεατρικό Παιχνίδι. Δομή, τεχνικές και εφαρμογή του στην εκπαιδευτική διαδικασία. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές παιδαγωγικών και ανθρωπιστικών επιστημών και σε όποιον ενδιαφέρεται για προσωπική αυτοβελτίωση και επαγγελματική ανάπτυξη. Χορηγείται Βεβαίωση Συμμετοχής.

Info
Θέατρο Έκφραση,
Αραβαντινού 14, Ιωάννινα
Πληροφορίες: 26510-54505, 6907500710
Ώρες εγγραφών :  10:30 – 14:30 και 17:30 – 21:30.
Email : ekfrasinet@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]