Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου :Συγχαρητήρια στο Τ.Δ.Ν και Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων


Είναι γεγονός ότι η πολιτεία δεν στάθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο στο ένδοξο αυτό Σώμα... Περιέκοψε μισθούς και δαπάνες.... Μείωσε τον υλικό και τεχνικό εξοπλισμό και «Έδεσε» τα χέρια στους αστυνομικούς με τις νέες θεσπισθείσες διατάξεις «περί ερευνών». Οι αστυνομικοί όμως, αξιωματικοί και κατώτεροι, αψηφώντας τον κίνδυνο και έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, τον όρκο που έδωσαν για την προστασία του πολίτη, κατάφεραν σήμερα 13/9/2019 στην περιοχή των Ιωαννίνων, άλλο ένα γιγάντιο πλήγμα κατά της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών...

   Η Ένωσή μας δεν έχει άλλο παρά να συγχαρεί τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αφενός μεν τους Αξιωματικούς που σχεδίασαν, εφάρμοσαν και επόπτευσαν την όλη επιχείρηση, αφετέρου δε όλους τους αστυνομικούς που εκτέλεσαν τα διαταχθέντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να επιτευχθεί η κατάσχεση της τεράστιας ποσότητας Ναρκωτικής ουσίας που αγγίζει τον ένα τόνο και να σταματήσουν την περαιτέρω διοχέτευσή της στην «αγορά». Η επιτυχία αυτή έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία λόγω και του τρόπου που οι δράστες ενεργούν για την αποφυγή του αστυνομικού ελέγχου, αφού αγνοώντας τα σήματα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες με σκοπό να ξεφύγουν από τον Αστυνομικό κλοιό, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που επιχειρούν, αλλά και όλων των άλλων πολιτών που κυκλοφορούν στις οδούς. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η παράβαση του Κ.Ο.Κ για τη μη στάση πολίτη σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο έχει καταργηθεί με τον νέο θεσπισθέντα Ποινικό Κώδικα.

  Εύγε λοιπόν κ. αστυνομικέ, που πράττεις με αυτοθυσία και φιλότιμο ενάντια όχι μόνο στους κακοποιούς αλλά και στο θεσπισθέν νομοθετικό σύστημα που φέρεται να «συνδράμει» τον εγκληματία.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]