Ιωάννινα:Ούτε μια τέντα...

Κανονική "ηλιοθεραπεία" έκαναν όσοι θεατές θέλησαν να παρακολουθήσουν από κοντά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 που έγινε στην πόλη μας το τελευταίο διήμερο (7-8 Σεπτεμβρίου). Και μάλιστα με “ρατσιστική” χροιά καθώς στην κερκίδα όπου υπήρχε τέντα επιτρεπόταν η είσοδος μόνο σε επισήμους και γονείς αθλητών.

Οι "κανονικοί" θεατές έπρεπε να δουν τους αγώνες ντάλα στον ήλιο, με θερμοκρασίες υψηλές και με ομπρέλες βροχής ή αυτοσχέδιους τρόπους προστασίας για να μην πάθουν... αποπληξία. Είναι ντροπή, πραγματικά, να αναλαμβάνει κανείς ένα διεθνές αθλητικό γεγονός και να μην έχει την ...ευαισθησία ή την κοινή λογική να τοποθετήσει μια τέντα στην εξέδρα όταν μάλιστα υπάρχει έτοιμη και η μεταλλική υποδομή για την τοποθέτησή της;

Τελικά, η τσιγκουνιά,  όταν βγαίνει προς τα έξω γίνεται μεγάλο ντεσαβαντάζ. Για άλλα έργα, αμφιβόλου αξίας, τα κονδύλια υπάρχουν αλλά για μια τέντα που θα προσφέρει στους θεατές ανθρώπινες συνθήκες παρακολούθησης ενός αγώνα δεν βρίσκονται; Kαι είναι πραγματικά κρίμα γιατί, κατά τα άλλα, οι αγώνες ήταν αρκετά καλά οργανωμένοι.

Στις δηλώσεις τους, βέβαια, οι πάσης φύσεως επίσημοι δήλωσαν πολύ υπερήφανοι κτλ. κτλ. Άλλωστε εκείνοι βρίσκονταν στη σκιά όταν οι "κοινοί" θεατές ψήνονταν στον ήλιο. Ίσως τελικά να μην είναι τυχαίο ότι οι επίσημες  φωτογραφίες από τους αγώνες είναι με την υπάρχουσα τέντα των επισήμων να φαίνεται σε... πρώτο πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]