Χάρης Λαζάνης&Χριστίνα Λέκκα... νέα μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Νέα μέλη στην Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) οι Χάρης Λαζάνης, Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωαννίνων και , Περιφερειακή Σύμβουλος Ιωαννίνων


Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.) Ελλάδος εδώ και πέντε χρόνια με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, έπαρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.
Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται η ΕΝΑ από νέους αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέα μέλη της, τους
Χάρη Λαζάνη, Περιφερειακό Σύμβουλο Ιωαννίνων και Χριστίνα Λέκκα, Περιφερειακή Σύμβουλο Ιωαννίνων
και τους καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά.
Να υπενθυμίσουμε και την ήδη παρουσία στην ΕΝΑ του Δημήτρη Βαρέλη, Περιφερειακού Συμβούλου Άρτας και τη συμμετοχή των Κέλλυς Καραμάνη, πρ. Περιφερειακής Συμβούλους Ιωαννίνων και Μυρτώς Δημακοπούλου, πρ. δημοτικής συμβούλου Δωδώνης.
Εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών  Ελλάδος(Ε.Ν.Α.)

Ο Πρόεδρος της


Νεκτάριος Καλαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]