Επιστολή του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου & Ιονίων Νήσων για μειωμένα διόδια...Αβάσταχτο το κόστος...

Ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων για μειωμένα διόδια. ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.

Πολλά από τα μέλη του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων εργάζονται σε διπλανές πόλεις του νομού Ιωαννίνων που έχει έδρα ο Σύλλογος, όπως η Άρτα και η Πρέβεζα και χρειάζεται να χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το δρόμο της Ιόνια οδού για τη μετακίνηση στο χώρο εργασίας τους. Εκτός από τα μέλη του Συλλόγου μας αμέτρητοι συνάδελφοι δημόσιοι υπάλληλοι πηγαινοέρχονται καθημερινά από το δρόμο και αντιμετωπίζουν το ίδιο οικονομικό πρόβλημα με τους σταθμούς διοδίων. Να θυμίσουμε ενδεικτικά το κόστος για την Άρτα ανέρχεται σε 7.80 ευρώ την ημέρα, αφού εκτός του σταθμού διιοδίων στο Τέροβο, υπάρχουν και τα πλευρικά στον κόμβο στην είσοδο, έξοδο της Άρτας. Συνολικό κόστος για 22 μέρες το μήνα ανέρχεται σε 171,60 ευρώ και αν υπολογίσουμε και το κόστος καυσίμου περίπου στα 350 ευρώ το μήνα, ξεπερνάμε στο σύνολο τα 500 ευρώ μηνιαίως, κάτι παραπάνω από το μισό μηνιάτικο για τους συναδέλφους. Στο θέμα της έκπτωσης με το μήνα ή με το χρόνο παρόλο και τις αιτήσεις μας ως Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων νήσων δεν υπάρχει κάτι νεότερο προς το παρόν μας απάντησαν και θα το δούνε στην πορεία. Η προηγούμενη κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου δεν βρήκε κάποια λύση στο πρόβ
λημα που απασχολεί μεγάλο αριθμό εργαζομένων σε καθημερινή βάση. Κάνουμε για μια ακόμη φορά έκκληση προς την νέα ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, αλλά και προς αρμόδιους φορείς, Περιφέρεια, Δήμους, να ασχοληθούνε με το πρόβλημα, για να δοθεί άμεσα μια λύση. Κάνουμε έκκληση προς τη διοικηση του νέου δρόμου για χρήση μειωμένων εκπτωτικών κουπονιών, κάρτες μηνιαίες ή χρονικές με ποσοστό έκπτωσης για όλους τους συναδέλφους συναδέλφισσες. Η χρήση του δρόμου διευκολύνει τις καθημερινές μας ανάγκες και τη γρήγορη πρόσβαση στο χώρο εργασίας μας, αλλά βαραίνει τη τσέπη μας δυσβάστακτα αν δεν δοθεί λύση στο θέμα της έκπτωσης.

Για το ΔΣ
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΉΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]