ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ξεκινούν τα μαθήματα της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας για παιδιά 7-14 ετών

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.) ανακοινώνει την έναρξη μαθημάτων
της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά από 7 έως 14 ετών  στη Λίμνη των Ιωαννίνων. Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:00-2:00 μμ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου που βρίσκονται πίσω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Λιμνοπούλα. Κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες, οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, να συζητήσουν οποιοδήποτε ερώτημα έχουν με τους προπονητές και τους υπευθύνους του ΙΟΙ. Τα παιδιά μάλιστα, με την συγκατάθεση του γονέα, μπορούν να μπουν δοκιμαστικά σ’ ένα σκάφος υπό την επίβλεψη του προπονητή.
Τα μαθήματα θα γίνονται με σκάφη τύπου optimist, που διαθέτει ο Όμιλος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σάκη Αράπη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ιστιοπλοΐας. Η πρακτική άσκηση στην Λίμνη θα γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που προβλέπονται από την World Sailing (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας). Οι μικροί αθλητές μας, ανάλογα με την πρόοδό τους, μπορούν συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται στην ιστιοπλοϊκή μας περιφέρεια (Δυτικής Ελλάδος – Ιονίων Νήσων) και πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία).
Η ενασχόληση των μικρών παιδιών με την ιστιοπλοΐα συμβάλλει στην ολοκληρωμένη ψυχοσωματική ανάπτυξη τους, αφού πέρα από τις σωματικές δεξιότητες, καλλιεργεί και πνευματικές αρετές όπως η ανάληψη ευθύνης, η αλληλεγγύη, η λήψη αποφάσεων στο πλαίσιο μιας τακτικής, η αγάπη για το θαλάσσιο και λιμναίο περιβάλλον και εν γένει όλες εκείνες τις σωματικές και πνευματικές ιδιότητες που σχετίζονται με την μακραίωνη ναυτική μας παράδοση.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 433 589 (Βασίλης Καλπακίδης), 6972 244 893 (Στέργιος Βακατσάς), 6932 490 547 (Γιώργος Στεργιούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]