ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

Θετικά βλέπει την κυβέρνηση το 68% των πολιτών

Αναφορικά με το «πολιτικό κλίμα», το 54% θεωρεί ότι είναι καλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, το 35% το ίδιο και το 9% χειρότερο.
Θετικά βλέπει το 68% την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης, έναντι 21% που τη βλέπει αρνητικά, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε για τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, και στο ερώτημα «συνολικά, ποια είναι η εντύπωση σας για το έργο της κυβέρνησης μέχρι σήμερα; Θετική ή αρνητική;» το 68% απαντά «θετική», το 7% «ούτε θετική, ούτε αρνητική», το 21% «αρνητική» και το 4% του δείγματος δεν απάντησε. Σε ό,τι αφορά την αξιωματική αντιπολίτευση, το 63% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει αρνητική εικόνα, έναντι 25% που απάντησε «θετική».

Στο ερώτημα «προς ποια κατεύθυνση κινείται η χώρα», το 61% των πολιτών δηλώνει προς τη σωστή, το 27% προς τη λάθος, ενώ το 4% ούτε προς τη σωστή, ούτε προς τη λάθος.

Στην ερώτηση που αναφορικά με το «πολιτικό κλίμα», το 54% θεωρεί ότι είναι καλύτερο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, το 35% το ίδιο και το 9% χειρότερο.

Σχετικά με τα πρόσωπα που στελέχωσαν την κυβέρνηση, το 47% αποτιμά ως θετικές τις επιλογές του πρωθυπουργού, το 30% ως ουδέτερες και το 15% ως αρνητικές.

Τέλος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 74% των ερωτηθέντων εκφράζεται θετικά, το 19% αρνητικά και το 4% ουδέτερα.★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]