ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Farewell To SUMMER SUNSET PARTY αύριο Στο "The Lake Hotel "

Ένα ηλιοβασίλεμα, μουσική, πυροτεχνήματα και η μαγεία της λίμνης είναι όλα όσα χρειάζονται για το καλύτερο «κλείσιμο» του φετινού καλοκαιριού!


Την Τετάρτη 28 Αυγούστου, οι φιλόξενοι χώροι του The Lake Hotel γεμίζουν καλοκαιρινά, αυγουστιάτικα χαμόγελα και μουσικές! Γιορτάζουμε τη μαγεία ενός ακόμα καλοκαιριού, δίπλα στη λίμνη καθώς ο ουρανός γεμίζει χρώματα!

Από τις 17:30 ξεκινάμε να δροσιζόμαστε με απολαυστικά cocktails, τα οποία έχουν εμπνευσθεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ημέρα, στον εξωτερικό χώρο της πισίνας καθώς περιμένουμε να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα με φόντο τη φύση! Και επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, πάρτυ χωρίς μουσική δεν γίνεται, αφήνουμε αυτό το κομμάτι στα έμπειρα χέρια του D’Alessandro και Σπύρου Ζούνη, που ξέρουν πως να ακολουθούν αλλά και να δημιουργούν την καλύτερη διάθεση! Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν, για αυτό προτείνουμε στους τυχερούς που θα βρίσκονται στο Farewell to Summer Sunset Party στο The Lake hotel, να ρίχνουν ματιές στον ουρανό ο οποίος θα λάμψει με ένα μαγικό show πυροτεχνημάτων!


Σας περιμένουμε όλους, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους!


Τις αναμνήσεις τις φτιάχνουμε εμείς!


Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]