ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

COSMOTE: FiberToTheHomeσενέες περιοχές

...
της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

-100% οπτικήίναμέχριτοσπίτικαι σεΜαρούσι, Γαλάτσι, Χαλάνδρι,Ψυχικό, Πανόραμα, ΕυκαρπίακαιΩραιόκαστρο
- Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη FTTHστην Ελλάδα
5 Αυγούστου 2019
Περιοχές στο Μαρούσι, το Γαλάτσι, το Χαλάνδρι και το Ψυχικό στην Αθήνα και στο Πανόραμα, τηνΕυκαρπία και το Ωραιόκαστρο στη Θεσσαλονίκη, έχουν πλέον πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 100Mbps και 200Mbps με 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, μέσωτου COSMOTEFiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών της χώρας. Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου, το FiberTo ΤheHome (FTTH) του Ομίλου ΟΤΕ έχει τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, καθώς τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις με πρόσβαση σε FTTHανέρχονται συνολικά σε40.000.

«Στόχος μας είναι,έως το τέλος του χρόνου,150.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, να έχουν πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 100Mbps και 200Mbps μέσω FTTH, χωρίς απώλειες και με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε 1Gbps», δήλωσε σχετικά οExecutiveDirectorNetworkPlanning&DevopsΟμίλου ΟΤΕ, κ. Γιώργος Τσώνης. «Αυτή τη στιγμή,υλοποιούμε το μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης τηλεπικοινωνιακών υποδομών των τελευταίων δεκαετιών  στην Ελλάδα. Εκτός από τις υποδομές που φθάνουν στο σπίτι του πελάτη, ο Όμιλος αναβαθμίζεισυστήματα, υποδομές καιδίκτυα μετάδοσης, με στόχο την παροχή μεγαλύτερων ταχυτήτων και την αδιάλειπτη μεταφοράδεδομένων,ο όγκος των οποίων αυξάνεται καθημερινά με εκθετικούς ρυθμούς».

Επιδότηση νέων συνδέσεωνFTTH
Όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουντις αξεπέραστες ταχύτητες της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι,μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband. Ηδράσηυλοποιείταιμετημέθοδοκουπονιού (voucher), πουεπιδοτείτοπάγιοτουπρογράμματος COSMOTE Double Play Fiberspeed με 13€/μήνα, γιαμέγιστοδιάστημα 24 μηνώνκαιτοεφάπαξκόστοςσύνδεσηςμε 48€.Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό sitewww.sfbb.gr.

Όμιλος ΟΤΕ,  η εταιρεία των οπτικών ινών στην Ελλάδα
Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Χάρη στις επενδύσεις του που έφτασαν τα €2 δισ. την περασμένη εξαετία και του νέου επενδυτικού πλάνου, ύψους €2 δισ. έως το 2022, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στη χώρα, το COSMOTE Fiber.Σήμερα, το 65% των συνδέσεων έχει πρόσβαση σε ταχύτητες έως 200Mbps και προηγμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες, μέσω FΤTC και FTTH του δικτύου οπτικών ινών του Ομίλου ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]