ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δραπέτης φυλακών Πατρών με πλούσιο "βιογραφικό"..ο ένας από τους ληστές της Πάργας Συνελήφθη στην Πρέβεζα

Ο 35χρονος Αλβανός υπήκοος εντοπίστηκε   από άνδρα της ΟΠΚΕ Πρέβεζας  εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας  να κινείται πεζός στη λεωφόρο Ειρήνης .


Συνελήφθη χθες  το απόγευμα στην Πρέβεζα, 35χρονος αλλοδαπός,  ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών της ένοπλης ληστείας στο τραπεζικό υποκατάστημα στην Πάργα.
Ο 35χρονος Αλβανός υπήκοος εντοπίστηκε   από άνδρα της ΟΠΚΕ Πρέβεζας  εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας  να κινείται πεζός στη λεωφόρο Ειρήνης .
Η παρατηρητικότητα του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ ήταν εκείνη που οδήγησε  στη σύλληψη του κακοποιού .
Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν 220 ευρώ ,1 κινητό τηλέφωνο και πλαστή ταυτότητα  ιταλικών αρχών,ενώ  στην προσωρινή οικία που διατηρούσε ως κρησφύγετο στην Πρέβεζα  βρέθηκε μέρος των χρημάτων που απέσπασε μαζί με τον συνεργό του  από τη ληστεία που διέπραξαν και συγκεκριμένα 8.020 ευρώ   και 100 δολάρια Η.Π.Α,1 πυροβόλο όπλο διαμετρήματος 9mm,τύπου πιστόλι,2 κινητά και 1 κάρτα sim.
Ο 35χρονος άνδρας όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τυγχάνει δραπέτης φυλακών καθώς είχε παραβιάσει 6ήμερη άδεια από τις 25/1/2012 και δεν επέστρεψε ως όφειλε στην κλειστή φυλακή Πατρών ,όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία,οπλοφορία,κλοπή ,κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Παράλληλα εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης 19 ετών για ληστεία ,διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβάσεις περί όπλων  καθώς και καταδικαστική   απόφαση   6μηνης ποινής του Μονομελούς  Πλημελλειοδικείου Πατρών .

Οι έρευνες  για την υπόθεση και για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
upd  φωτό 13.29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]