ΔΕΗ:Επιβράβευση των συνεπών πελατών "Κυνήγι" των κακοκπληρωτών

Την επιβράβευση των συνεπών της καταναλωτών ετοιμάζει η ΔΕΗ και σε συνδυασμό με το κυνήγι των στρατηγικών οφειλετών ελπίζει να ξεπεράσει την έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζει και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης .
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen Tv το τελικό σχέδιο για την επόμενη μέρα στη ΔΕΗ θα προβλέπει έκπτωση συνέπεια με τη μορφή πακέτων μπόνους για τους συνεπείς πληρωτές.
Ακόμη εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθούν περισσότερες δόσεις με εισοδηματικά κριτήρια ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα μειωθούν τα ποσοστά της προκαταβολής που απαιτούνται για να μπορέσει κάποιος να μπει σε ρύθμιση οφειλών.
Τέλος η ΔΕΗ θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση επιστροφής των φόρων που έχει πληρώσει για τα ανεπίδεκτα είσπραξης χρεών.
Οι αποκαλύψεις που γίνονται κατά καιρούς με κραυγαλέα υψηλές καταναλώσεις οδηγεί στο ξεκαθάρισμα των παλαιών δικαιούχων με βάση πόσες κιλοβατώρες ξεπερνούν τις προνομιακές καταναλώσεις του κοινωνικού τιμολογίου ενώ τα εισοδήματα που θα δηλώσουν οι νέοι δικαιούχοι  θα διασταυρωθούν μέσω taxis.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Οpen η νέα διοίκηση της ΔΕΗ θα κινηθεί ταχύτατα στην ανακοίνωση του σχεδίου ως προς την αντιμετώπιση της έλλειψης ρευστότητας και δεν αποκλείεται αυτό να ανακοινωθεί σε νέα έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων της επιχείρησης στο τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]