Ιωάννινα:Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης από ΣΗΠΕ(Ενωση Τύπου)

«Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα  σε τομείς της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, του management και της διαχείρισης ιστοσελίδων»
Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών εφημερίδων-ΣΗΠΕ, ως δικαιούχος  του έργου με τίτλο  «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης  του ΣΗΠΕ  για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων» το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για την κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα  σε τομείς της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, του management και της διαχείρισης ιστοσελίδων.
Το πρόγραμμα αφορά σε  εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τα προσόντα και τις ψηφιακές τους δεξιότητες  και  να ενδυναμώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.
800 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα
Κατάρτιση 120 ωρών και πιστοποίηση
600,00€ εκπαιδευτικό επίδομα
Προγράμματα Κατάρτισης
1. «Ειδικός Δημοσιογραφίας Δεδομένων»
2. «Ειδικός Ψηφιακής Αφήγησης στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας»
3. «Μάνατζερ ενημερωτικών - πολιτιστικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων»:
«Ειδικός Social Media Marketing»
«Ειδικός χρηματοοικονομικής διαχείρισης»
«Ειδικός διαχείρισης ιστοσελίδας»

Η ανοικτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 31 Αυγούστου,  στα Ιωάννινα: Πολιτιστικός Πολυχώρος  ‘Δημ. Χατζής’ – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου
Ώρα έναρξης 11:00πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]