Λευκάδα:Συγκέντρωση για την καταπάτηση της παραλίας "Μύλος" & το δημόσιο χαρακτήρα του νησιού ..που έχει πιάσει πάτο

"Μετά την δεύτερη συνέλευση που πραγματοποιήσαμε για φέτος με σκοπό της επανοικειοποίηση της παραλίας Μύλος, αποτιμήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε να καλέσουμε σε συγκέντρωση αύριο Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 8:30μμ, στη κεντρική πλατεία της αγοράς της Λευκάδας.

Θέλουμε κατ' αυτό τον τρόπο να κάνουμε ξανά ορατό, με τους δικούς μας όρους, το ζήτημα των δημοσίων χωρών της Λευκάδας. Τόσο με αφορμή το ζήτημα της καταπάτησης του Μύλου και τα όσα απίστευτα διαδραματίζονται στο Πόρτο Κατσίκι όσο και για την συνολικότερη κατάσταση του δημοσίου χαρακτήρα του νησιού που έχει πιάσει πάτο.

Συγκεκριμένα για το ζήτημα της καταπάτησης του Μύλου, θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν θα ανεχτούμε τίποτα λιγότερο από την απελευθέρωση της παραλίας, γεγονός που συμπυκνώνεται στην απαίτηση απέναντι στο νέο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο να πράξει το αυτονόητο και να μην ξαναμισθώσει την παραλία για ομπρελο-ξαπλώστρες.

Καλούμε όλους εμάς που θέλουμε κομμάτι-κομμάτι να πάρουμε το νησί πίσω από τους καταπατητές του, να στηρίξουμε αύριο βράδυ τη συγκέντρωση στην αγορά της Λευκάδας."καταλήγει η ανακοίνωση της Ανοικτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίου Νικήτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]