ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Διήμερο Μουσικών Εκδηλώσεων Στη Γέφυρα Πλάκας!

Η Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 10 Αυγούστου και την Κυριακή 11 Αυγούστου ένα
διήμερο μουσικών εκδηλώσεων.
Το Σάββατο η Γλυκερία μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης! Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό το χαρακτηρισμό η φωνή της Ελλάδας. Παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στις ζωντανές της εμφανίσεις ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό με τα τραγούδια της, προσφέροντας αυθεντική ψυχαγωγία, με τη γνησιότητα και τη ζεστασιά που τη διακρίνει. Το πρόγραμμά της επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης με λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια. Συμμετέχει ο Δημήτρης Κοντογιάννης ένας εξαίρετος τραγουδιστής με λαμπρή πορεία σε όλα τα είδη του τραγουδιού. Μαζί με τον αδερφό του Γιώργο και το Μανώλη Δημητριανάκη ίδρυσαν τη Ρεμπέτικη Κομπανία που ασχολήθηκε σοβαρά με την επανάκαμψη του γνήσιου ρεμπέτικου που είχε περιθωριοποιηθεί. Αργότερα με το Μανώλη Ρασούλη, το Νίκο Ξυδάκη και το Νίκο Παπάζογλου δημιούργησαν το σπουδαίο δίσκο ''Η εκδίκηση της γυφτιάς''.  Σήμερα, ακόμα πιο ώριμος και έχοντας στις αποσκευές του πολλούς δίσκους και συμμετοχές, μας δίνει ερμηνευτικά τον καλύτερο εαυτό του.
Την Κυριακή το Ηπειρώτικο συγκρότημα Γέφυρες, θα μας ταξιδέψει σε λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς. Μια ορχήστρα γνήσια που αποδίδει εξαιρετικά τα μουσικά ακούσματα της περιοχής και όχι μόνο.
Θέλοντας να γιορτάσουμε την έναρξη των εργασιών της αναστήλωσης, σας καλούμε όλους  να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις, υποσχόμενοι από την πλευρά μας δύο αξέχαστες βραδιές στο γραφικό τοπίο του Άραχθου ποταμού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]