Ήπειρος:Η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα στο Πωγώνι και την Άρτα [φωτό ]

                                                 Κακόλακκος Πωγωνίου
Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση στην πυρκαγιά που καίει από χθες το βράδυ σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Κακόλακκος Πωγωνίου .
Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν  16 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 10 πυροσβέστες  ενώ  σήμερα  στην επιχείρηση κατάσβεσης  συνέδραμε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο .
Στην περιοχή    δίνουν ολονύχτια μάχη με τα διάσπαρτα μέτωπα , 11 πυροσβέστες ,πεζοπόρο τμήμα 12 ατόμων   και 3 υδροφόρα οχήματα  ενώ αύριο με το πρώτο φως της ημέρας στην επιχείρηση κατάσβεσης θα συνδράμει εκ νέου το πυροσβεστικό ελικόπτερο .
Υπό πλήρη έλεγχο  έχει τεθεί η φωτιά την Μεγαλόχαρη Άρτας  ενώ  η φωτιά που ξέσπασε χθες στο Κομπότι είναι σε ύφεση και στην περιοχή περιμετρικά παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις .
Σήμερα το μεσημέρι η ύπαρξη καπνών σε καμμένη έκταση  από φωτιά που είχε προκληθεί την περασμένη εβδομάδα στην Έλαφο της Λάκκας Σουλίου κινητοποίησε τους πυροσβέστες που μετέβησαν  άμεσα στην περιοχή χωρίς ευτυχώς  να είναι κάτι ανησυχητικό.
Κινητοποίηση της Π.Υ  και  το απόγευμα για μικρής έκτασης φωτιά που ξέσπασε  επί της Νιάρχου στο ύψος της πύλης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου .
Υπενθυμίζεται
▪️ Δεν πετάμε αναμμένα τσιγάρα
▪️ Δεν καίμε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά στην ύπαιθρο
▪️ Δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα

Κακόλακκος Πωγωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]