[Ελλάδα]Τι αναφέρει το Λιμενικό για την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο

Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος-  Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώθηκε τις μεσημβρινές ώρες σήμερα για πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου, στην θαλάσσια περιοχή του διαύλου Πόρου – Γαλατά, με τρεις επιβαίνοντες (έναν Έλληνα χειριστή και δύο αλλοδαπούς επιβάτες).
    Άμεσα κινητοποιήθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στην περιοχή έσπευσαν έξι (6) περιπολικά σκάφη των όμορων Λιμενικών Αρχών Πόρου, Πειραιά, Σαρωνικού, Ερμιόνης, Επιδαύρου και Ύδρας ιδιώτες δύτες, καθώς και μεγάλος αριθμός ιδιωτικών σκαφών και Ε/Γ-Λαντζών. Παράλληλα στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ με μέριμνα του ΕΚΣΕΔ απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας.
    Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν η ανάσυρση από το κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τριών (3) συνολικά σορών ανδρών.
     Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πόρου, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]